© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp houkuttelee kasvattamaansa supertähteä seuraan

Saksalaislehti Bildin mukaan Liverpoolin manageri Jürgen Klopp havittelee ensi kesänä jättihankintaa, nimittäin Mariö Götzen, 23, tuomista seuraan FC Bayernista.

Götze nousi huipputasolla Kloppin valmentamassa Dortmundissa ennen kohua herättänyttä siirtymistään Bayerniin kesällä 2013. Seura maksoi miehestä tuolloin 37 miljoonaa euroa, mikä oli sopimukseen kirjattu ulosostohinta.

Pelaajalla on sopimus Bayernin kanssa kesään 2017 asti, mutta mies on agentteineen viivytellyt jatkosopimuksen kanssa eikä sellaista näy näköpiirissä ja saksalaisseuran uskotaan olevan valmis myymään pelaajan 50 miljoonalla eurolla, mikä mahtuisi Liverpoolin siirtobudjettiin.

Götzen kuluva kausi on mennyt pipariksi loukkaantumisten vuoksi. Hän on esiintynyt seuran paidassa vain kuudesti. Götzen aika Bayernissa ei muutenkaan ole ollut mitenkään erityinen. Miehen uran muistorikkain hetki on MM-finaalin voittomaalin ampuminen kesällä 2014.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!