© Kuva: Juha Tamminen

Kemi-Tornio: PS Kemin avainpelaaja palaamassa tositoimiin oletettua aiemmin

Liiganousija PS Kemin pelaajapaletti alkaa vähitellen muodostua.
Joukkueen ulkomaalaispelaajista Sasa Jovovic, David Bitsindou ja Kaby tulivat mukaan viime viikon alussa, Christian Eissele liittyy joukkueeseen tällä viikolla ja kapteeni Billy Ions ensi viikolla.
Ristisidevammasta kärsinyt Cornelius Stewart on Kemi-Tornio -lehden mukaan jo aloittanut kevyen harjoittelun, ja tullee Kemiin 2-3 viikon päästä. Yksi PS Kemin nousun avainpelaajista pystynee pelaamaan jo puolentoista kuukauden kuluttua eli huomattavasti nopeammin mitä alun perin luultiin.– Corneliuksen kohdalla ei kannata kiirehtiä. Tärkeintä on että hänet saadaan kuntoon. Meillä kyllä riittää pelaajia siihen saakka, päävalmentaja Jari Åhman painottaa Kemi-Tornio -lehdessä.

PS Kemillä on tällä hetkellä 23 sopimuspelaajaa.