© Kuva: Getty Images

Lehti: Arsenal tuhlaamassa 52 miljoonaa puntaa siirtomarkkinoilla

Daily Star -lehden mukaan Arsenal valmistelee siirtomarkkinoilta 52 miljoonan punnan arvoista tuplakaappausta.

Tykkimiesten kiikarissa ovat Borussia Mönchengladbachin sveitsiläistähti Granit Xhaka sekä Paris St-Germainin Adrien Rabiot. Xhaka maksaisi seuralle 37 miljoonaa, kun taas Rabiotin agenttiäiti on keskustellut Lontoossa 15 miljoonan siirrosta.

Arsenal etsi siirtomarkkinoilta alun perin yhtä kovemman luokan nimeä. Valioliigan mestaruudesta taistelevan nipun piti olla valmis käyttämään yli 40 miljoonaa saadakseen Pierre-Emerick Aubameyangin, mutta tämä kauppa ei näytä toteutuvan.

Arsenal on ollut tästäkin kaksikosta jo pitkään kiinnostunut ja aikoo nyt toimia.

Aubameyangiin Arsenal saattaa palata vielä myöhemmin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!