© Kuva: Juha Tamminen

Lehti: ManU kiinnostunut 18-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta – seura pyytää suojatistaan hirmusummaa

Manchester United havittelee Benfican 18-vuotiasta Renato Sanchesia.

Portugalilaislehti A Bolan mukaan Unitedin pelaajatarkkailija kävi katsomassa Benfican ottelua lauantaina. Scoutin tarkoituksena oli seurata seuran 19-vuotiaan Goncalo Guedesin pelaamista, mutta nuorukainen ei päässyt kentälle.

Tarkkailija löysi Benficasta kuitenkin uuden kiinnostuksen kohteen. Seuran 18-vuotiaan Renato Sanchesin peliesitykset ilahduttivat häntä suuresti.

A Bolan mukaan Man United haluaakin nyt hankkia Sanchesin riveihinsä. Samaa mieltä on myös toinen portugalilaislehti O Jogo, jonka mukaan myös espanjalainen Atletico Madrid on kiinnostunut nuoresta keskikenttäpelaajasta.

Benficalla on Renaton kanssa peräti vuoteen 2021 saakka ulottuva sopimus. Pelaajan ulosostohinnan onkin uumoiltu olevan noin 80 miljoonan euron luokkaa.

Hinta on kova nuorelle lahjakkuudelle, sillä esimerkiksi Portugalin tämän hetken suurin jalkapallotähti Cristiano Ronaldo siirtyi Real Madridiin kesäkuussa 2009 noin 94 miljoonan euron siirtosummalla.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!