© Kuva: Getty Images

Lehti: Real Madridin seurapomo katuu jo kesällä tekemäänsä jättisopimusta

Real Madridin seurapomo Florentino Perez on jo tullut katumapäälle, kertoo espanjalaislehti Sport. Sergio Ramos ei ole pelannut kauden aikana sillä tasolla kuin mitä hänen palkkatasonsa edellyttäisi.

Espanjan maajoukkueen toppari uhkasi kesällä jättää joukkueen ja esimerkiksi Manchester United parveili kiinnostuneena hänen ympärillään. Ramos saatiin jäämään valkopaitoihin, kun Perez viritteli pelaajalle uuden sopimuksen. Tämä pesti tuo Ramosille kymmenen miljoonaa euroa kaudesta.

Ramos onkin nyt seuran kolmanneksi parhaiten palkattu pelaaja Cristiano Ronaldon ja Gareth Balen jälkeen. Ongelmana vain on, että Ramos ei ole vastannut millään tavalla huutoon.

Ramos on pelannut tällä kaudella vain 13:ssa ottelussa, kun 12 peliä on jäänyt väliin loukkaantumisen vuoksi. Niissä peleissä, joissa Ramos on pelannut, Madrid on jäänyt vailla voittoa kahdeksassa. Ja 12:ssa ottelussa, kun Ramos on ollut sivussa, on valkopaidat voittanut peräti 11.

Ilman Ramosia Real Madrid on siis pärjännyt huomattavasti paremmin kuin Ramosin kanssa.

Perez katuu, että antoi Ramosille uuden diilin. Ongelmat Perezin kanssa uuden sopimuksen yhteydessä, riidat Gerard Piquen ja Cesc Fabregasin kanssa, huonot välit Rafa Beniteziin ja heikot otteet kentällä eivät ole miellyttäneet seurapomoa lehden mukaan.