Leicesterin avainpelaaja pariksi viikoksi huilille

Leicester joutuu tulemaan seuraavan viikon pari toimeen ilman Jamie Vardya, joka BBC Radio Leicesterin mukaan käy pienessä nivusoperaatiossa.

Vardy johtaa sarjan maalipörssiä yhdessä Everton-kärki Romelu Lukakun kanssa. Vardyn, kuten koko Leicesterin maalihanat ovat tyrehtyneet talven otteluruuhkassa, kun joukkue on jo kolmesti peräkkäin jäänyt maaleitta.

Leicester on sarjassa yhä kakkosena. Valioliiga on ensi viikonlopun tauolla, kun Englannissa pelataan cupin 3. kierros, jossa Valioliiga-seurat tulevat mukaan taistoon. Leicester kohtaa sunnuntaina Tottenhamin vieraissa. Joukkuet kohtaavat myös seuraavana keskiviikkona Valioliiga-ottelusta, ja Vardy saattaa missata molemmat kamppailut.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!