© Kuva: Getty Images

Liverpool vältti katastrofin rimaa hipoen – loukkaantuneiden nimilista kovempi kuin terveiden!

Hurjassa loukkaantumissumassa oleva Liverpool säilyi Englannin cupissa rimaa hipoen perjantaina, kun joukkue pelasi 2-2-tasapelin nelostason Exeteriä vastaan noustuaan tappioasemasta tasapeliin toisen jakson lopulla.

Jürgen Klopp oli vaihtanut täysin avausmiehistönsä tiistain Liigacupin välierästä.

Liverpoolin illan avausmiehistössä oli tukku outoja nimiä ainakin niille, jotka eivät seuraa ole tarkemmin seuranneet. Avauskokoonpano oli pelannut yhteensäkin vain 34 edustusjoukkueen peliä tällä kaudella ja näistä 21 peliä oli Christian Benteken nimissä. Liverpoolin maaleista vastasivat Jerome Sinclair ja Brad Smith.

Liverpoolilta on kaikkiaan peräti 11 edustusjoukkueen pelaajaa sivussa, joista saisi oivan kenttäkokoonpanonkin maalivahtia lukuun ottamattan. Eräiden fanien mielestä (twiitit alla) loukkaantuneista koottu joukkue on selvästi parempi kuin terveistä pelaaista nyt kootun ykkösmiehistön

Liverpoolin urakka ei helpotu, sillä joukkue kohtaa jo ensi keskiviikkona sarjajohtaja Arsenalin Valioliiga-pelissä ja ensi viikon sunnuntaina vastassa on ManU.