Lukas Hradeckyn Frankfurtin hankinnat jo miltei koossa

Bundesliigan tämän hetken ainoan suomalaispelaajan Lukas Hradeckyn seura Eintracht Frankfurt on ollut pikainen liikkeissään ja talven hankinnat ovat miltei paketissa jo ennen siirtoikkunan aukeamista.

Eintracht on jo hankkinut meksikolaiset Marco Fabiánin ja ennenkin Bundesliigassa pelanneen unkarilaisen Szabolcs Husztin. Hankintalistalla on vielä kolmas pelaaja ja urheilujohtaja Bruno Hübnerin mukaan tämäkin siirto on jo loppusuoralla.

– Olemme parhaillaan konkreettisissa neuvotteluissa yhden topparin kanssa. Olemme luottavaisia se suhteen, että pääsemme aloittamaan valmistautumisen kevätkauteen kolmen uuden hankinnan kanssa, Hübner sanoi Eintrachtin verkkosivuilla paljastamatta pelaajan nimeä.

Eintracht viettää talvitaukoa sijalla 14., mutta matkaa karsijan paikalle on vain kaksi ja suoran putoajan paikalle kolme pistettä.