Maajoukkueluotsi pelaajansa asemasta Real Madridissa: ”Hänen pitää olla kärsivällinen”

Kolumbian maajoukkueen tähtipelaaja James Rodriguez on joutunut viime aikoina kuluttamaan Real Madridin vaihtopenkkiä, kun Zinedine Zidane siirtyi Rafa Benitezin paikalle päävalmentajaksi. Zidane on luottanut trioon Gareth Bale, Karim Benzema ja Cristiano Ronaldo, joten Rodriguez on joutunut jakamaan peliaikaa espanjalaisen Iscon kanssa. Tiettävästi Rodriguez on ollut täten jännittynyt valmentajanvaihdoksesta.

Kolumbian päävalmentaja José Pekerman toivoo pelaajansa olevan kuitenkin maltillinen.

– En ole puhunut hänelle viime aikoina, mutta puhuimme vuodenvaihteessa. Hän oli huolissaan valmentajavaihdoksesta, koska muisti miten asiat viimeksikin muuttuivat. Toivon hänen rauhoittuvan.

– Mielestäni vaihdos oli positiivinen uutinen. Hänen pitää olla kärsivällinen, sillä hän on lyömätön pelaaja. Hänellä on kaikki ominaisuudet. Haluamme kaikki hänet avauskokoonpanon pelaajaksi, kuten maajoukkueessa. Hänen täytyy tietää, että tarvitsemme positiivisen Jamesin. Ajat ovat hänelle kovat, mutta se on samalla kasvun paikka. Hänen on voitettava tämä haaste, niin kuin suuret pelaajat voittavat, Pekerman sanoi ESPN:lle.