© Kuva: Getty Images

ManU kosiskeli huippuluotsia keväällä 2013 – ”Ajankohta ei ollut minulle sopiva”

Nykyinen Liverpool-luotsi Jürgen Klopp paljasti ennen sunnuntain ManU-kohtaamista, että häntä kosittiin seuraan itsenstä Sir Alex Fergusonin pyytämänä. Ajankohta tälle oli kevät 2013. Klopp luotsasi tuolloin Dortmundia eikä ollut valmis sinä hetkenä seuranvaihtoon.

– Me puhuimme. Emme paljon, mutta se oli minulle paljon. Oli ylipäätään suuri kunnia käydä edes tällainen keskustelu hänen kanssaan. Varsinaiseen tarjoukseen asti ei koskaan edetty. Ja vaikka sellainen olisi ollut, en olisi ottanut sitä vastaan. Minun piti ensin päättää työni kunnialla Dortmundissa, Klopp kommentoi lehdistötilaisuudessa Soccerway-sivuston mukaan.

– Silloin oli huhtikuu ja olin suunnittelemassa pelaajahankintoja seuraavaksi kaudeksi. Entä jos yhtäkkiä en itse olisikaan enää seurassa? Sellainen ei toimi, ei ainakaan minun elämässäni.

Lopulta seuraava kausi meni penkin alle ja Klopp jätti hetkeksi valmentamisen kokonaan. Hän kuitenkin palasi virtaa täynnä työhönsä, kun Liverpoolista löytyi pesti Brendan Rodgersin potkujen jälkeen viime syksynä.

ManU:ssa Sir Alex Fergusonin korvasi kesällä 2013 David Moyes, jonka pesti jäi vajaan kauden mittaiseksi.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!