© Kuva: Getty Images

Mitä tekee konkarihyökkääjä? – ”Jos en voi pelata, sitten on mentävä”

Stoken hyökkääjä Peter Crouch saattaa sunnata uusiin maisemiin jo pian. Kokenut englantilaishyökkääjä on tuskastunut vähäisen peliajan vuoksi.

Crouch on herättänyt kiinnostusta muista valioliigaseuroista The Telegraph -lehden mukaan, mutta manageri Mark Hughes ei ole osoittanut mielenkiintoa myydä. 34-vuotias hyökkääjä on kuitenkin pelannut vain seitsemässä ottelussa tällä kaudella Stoken paidassa.

Kolme otteluista on tullut Valioliigassa, neljä Liigacupissa. Viimeksi Crouch oli kehissä jälkimmäisessä kilpailussa Doncaster Roversia vastaan ja teki ottelun avausmaalinkin.

– Jos en voi pelata, sitten minun on ehkä siirryttävä eteenpäin, Crouch veisteli lehden mukaan.

– Pelasin 33 tai 34 Valioliigan ottelua viime kaudella, joten se, että pelit ovat jääneet väliin, on todella turhauttavaa. Voin kuitenkin vain yrittää hyödyntää saamani mahdollisuudet ja yrittää pakottaa tieni takaisin, Crouch sanoo ja selittää samaan hengenvetoon, ettei pelaamattomuus maistu.

Stoken hyökkäyspäässä on useita kovemman luokan nimiä, kuten Bojan, Marko Arnautovic, Joselu, Jonathan Walters ja Mame Biram Diouf, jotka kiilaavat Crouchin edelle.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!