© Kuva: Getty Images

Nähdäänkö Lionel Messi olympialaisissa? – ”Se palaisi vainoamaan meitä”

Argentiinan päävalmentaja Gerardo Martino tuskin nimeää Lionel Messiä mukaan Rion olympiaryhmään.

FC Barcelonan tähden pelimäärät viime vuosilta ovat todella korkeat, eikä Martino halua peluuttaa Messiä liiaksi. Viime kesänä Copa Americassa pelannut Messi loukkaantui syksyllä ja pääsi vihdoin huilaamaan useammaksi viikoksi.

Ensi kesänä Messin käyttäminen sekä Copa Americassa että olympialaisissa voisi pistää tähden liian kovalla kuormitukselle.

– Leon käyttäminen toisessa kilpailussa kaiken sen futiksen jälkeen olisi liikaa mielestäni. Se palaisi vainoamaan meitä sitten vuoden toisella puoliskolla, Martino tuumi argentiinalaislehti Clarínille, kun häneltä kysyttiin Messin mahdollisesta pelaamisesta Riossa.

– Näen tärkeämpänä, että he ovat hyvässä kunnossa MM-karsinnoissa, pääsevät viettämään pre-seasonin seurajoukkueidensa kanssa ja saavat taukoa Copa American jälkeen, Martino puhui miehistöstään.

Martinon kommenteista on pääteltävissä, ettei Argentiinan suurimpia tähtiä tulla näkemään molemmissa ensi kesän suurissa turnauksissa.

– Maalaisjärki määrää, että hänen tai muiden pelaajien hänen asemassaan pitäisi olla mukana vain Copa American turnauksessa.