© Kuva: Getty Images

Newcastle teki ennätystarjouksen kesällä – sama summa vieläkin voimassa?

Newcastlen kesän ennätystarjous Saido Berahinon palveluksista on edelleen voimassa, kertoo Daily Mail -lehti.

Newcastle teki kesällä peräti 18 miljoonan punnan tarjouksen West Bromille saadakseen hyökkääjän riveihinsä. Tuolloin kauppoja ei nähty, mutta 22-vuotias maalitykki haluaisi tiettävästi kovasti jättää jo West Bromin taakseen. Jos kauppa toteutuu tällä summalla, olisi se Newcastlen seurahistorian suurin ostos.

Heinäkuussa Newcastle maksoi PSV:lle keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldumista 16,5 miljoonaa puntaa. Tätä suurempaa kauppaa Newcastle ei ole koskaan tehnyt.

Newcastle on kärsinyt maalinteko-ongelmista, ja Steve McClarenin nippu on ajautunut jo kolmanneksi viimeiseksi Valioliigassa. Joukkue ei ole saanut maaliakaan aikaiseksi viimeiseen neljään peliin.

Newcastle toivoisi kauppasumman olevan vähäisempi nyt kuin kesällä, sillä Berahinon kausi ei ole mennyt putkeen eikä sopimustakaan pelaajalla ole kuin 18 kuukautta jäljellä. Joka tapauksessa Berahino on Newcastlen hankintalistalla korkealla.

Berahino on tehnyt neljä maalia tällä kaudella, mutta on aloittanut avauksessa pelin viimeksi lokakuussa. Tony Pulis on tiettävästi valmis päästämään miehen, kunhan hinta liikkuu 20 miljoonan punnan tietämissä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!