© Kuva: Getty Images

Pelkääkö Real Madrid -luotsi työpaikkansa puolesta? – ”Jotkut spekuloivat”

Real Madrid ei onnistunut sunnuntaina voittamaan Valenciaa vieraskentällä. Espanjassa huhuttiin ennen peliä, että tappio voisi tietää Rafa Benitezille potkuja.

Luotsi on ollut potkuhuhujen keskellä, vaikka taivalta valkopaitojen päävalmentajana on takana vasta puoli vuotta. Sunnuntaina joukkue jäi 2-2-tasapeliin, vaikka joukkue johti peliä kahteenkiin otteeseen.

Pelkääkö Benitez jo työpaikkansa puolesta?

– En voi estää sitä, että jotkut alkavat spekuloida. Voin vain varmistaa sen, että joukkueeni tekee samanlaisen määrän töitä kuin tänään. Ikävästi heidän yrityksestään huolimatta emme onnistuneet ottamaan kolmea pistettä, Benitez tuumaili AS:lle.

Benitez ei jaksa huolehtia tulevaisuudestaan vaan keskittyy vain kehittämään valkopaitojen peliä. Real Madrid on edelleen iskuetäisyydellä La Ligan voittoa ajatellen, vaikka pientä kaulaa Atletico Madridiin ja FC Barcelonaan onkin.

Ottelu Valenciaa vastaan oli Real Madridilta siinä mielessä vakuuttava, että punaisen kortinkin jälkeen valkopaidat siirtyivät uudelleen johtoon.

– Haluan, että joukkueeni pelaa hyvin. Haluan heidän taistelevan ja toimivan kuten pitäisi. Vaikka pelasimme yhden vajaalla, onnistuimme tekemään maaliin. Siihen minä aion keskittyä, Benitez muistutti.