Pep Guardiolalta anteeksipyyntö Valioliiga-managereille: ”Se ei ole ollut tarkoitukseni”

Pep Guardiola pyytää anteeksi Valioliigan suurseurojen managereilta. Bayernin kesällä jättävä espanjalaisluotsi kertoi aiemmin jatkavansa uraansa Englannissa, mutta ei ole vielä päättänyt missä seurassa.

Päällimmäisenä huhumyllyssä on ollut pesti Manchester Cityssä, mutta toisaalla miestä on viety milloin ManU:un, Chelseaan kuin Arsenaliinkin.

– Olen pahoillani [näiden seurojen managerien puolesta]. Urallani pelaajana ja valmentajana, olen kunnioittanut kollegoitani paljon, joten olen tästä paineesta pahoillani. Se ei ole ollut missään nimessä tarkoitukseni. Aion paljastaa uuden seurani, kun olen allekirjoittanut sopimuksen heidän kanssaan, miestä siteerattiin Goal-sivustolla.

Huhutuista seuroista managerin paikka on sinänsä avoin vain Chelseassa, jota luotsaava Guus Hiddink ei jatka enää kesällä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!