© Kuva: Getty Images

Raakaa toimintaa: Real Madridin ex-seuraikoni sai soiton uudelta luotsilta – soittaja paljastui huijariksi

Iker Casillas sai maanantaina ilkeämielisen pilapuhelun.

Real Madridia tätä kautta lukuun ottamatta koko aikuisuransa edustaneen maalivahdin Iker Casillasin puhelin pärisi maanantai-iltana. Espanjalaisen radioaseman Cadena SERin mukaan espanjalaiskoppari sai soiton Real Madridin päävalmentajaksi samana päivänä pois potkitun Rafael Benitezin tilalle nimetyltä Zinedine Zidanelta.

Cadena SERin mukaan tuore Real Madridin päävalmentaja Zidane pyysi entistä joukkuetoveriaan Casillasia palaamaan Los Blancosiin. Casillas heitettiin ennen kauden alkua tylysti pihalle Espanjan jättiseurasta, sillä hänen ei katsottu olevan enää tarpeeksi hyvä kantamaan ykkösvahdin vastuuta tolppien välissä, ainakaan seuran puheenjohtajan Florentino Perezin mielestä.

Portoa nykyisin edustava Casillas ei kuitenkaan todellisuudessa puhunut Zidanen kanssa. Cadena SERin radiojuontajan mukaan asialla oli huijari, joka yritti naruttaa molarilegendaa pahimman kerran.

– Haluaisimme korjata aikaisempaa informaatiota. Todellisuudessa maalivahdille soittanut henkilö edusti ranskalaista mediaa, Cadena SERin juontaja kertoi AS:n mukaan pian sen jälkeen kun oli ensin virheellisesti kertonut Zidanen soittaneen Casillasille.

AS ei paljastanut puhelun taustoja sen tarkemmin, mutta muun muassa 101 great goals-sivusto kertoo omassa uutisessaan Casillasin kieltäytyneen ”Zidanen” tarjouksesta.