© Kuva: Getty Images

Real Madrid -luotsi suojattinsa kaahailusta: ”James on hyvä tyyppi”

Real Madridin päävalmentaja Rafa Benitez ei katsonut hyvällä James Rodriguezin hurjastelua, mutta tukee kuitenkin kolumbialaista suojattiaan.

Rodriguez ajoi uudenvuodenpäivänä kohti joukkueen harjoituskeskusta kahtasataa, ja takaa-ajoon lähtenyt siviilipoliisiauto saattoi miehen treenikeskukseen. Kolumbialainen saattaa saada raskaat syytteet, mutta edustusjoukkueesta häntä ei tiettävästi ole hyllytetty.

– Totta kai olemme puhuneet tästä asiasta, joka on kuitenkin yksityinen. James on hyvä tyyppi ja hän suhtautuu asioihin vakavalla mielellä. Sen enempää sanottavaa asiasta ei ole, Benitez kommentoi AS:lle.

– Toistan, että tämä on yksityinen asia. Hän on antanut meille luottonsa ja nyt voimme vain odottaa emmekä tuomita, Benitez lisäsi.

Real Madridin ottelut jatkuvat sunnuntaina. La Ligassa vastaan asettuu Valencia.

Jos Real Madrid häviää huomenna, saattaa Benitezin asema päävalmentajana olla ohi. Näin on jo espanjalaismediassa ehditty spekuloida.

– Painotan sitä mitä olen aiemmin sanonut. Olen luottavainen, että voitamme ja että sinun täytyy kysyä minulta tuo kysymys uudelleen kahden tai kolmen vuoden päästä, Benitez vastasi.