© Kuva: Getty Images

Real Madridin superjunnu siirtyy lainalle Liverpooliin?

Real Madridin 17-vuotias superlupaus Martin Ödegaard saattaa seuraavaksi kokeilla siipiään Liverpoolissa.

Ödegaard on pelannut pääosin valkopaitojen kakkosjoukkueessa ja läpimurto edustukseen on jäänyt tekemättä. Castillassakaan ei ole syntynyt hirmuista jälkeä, sillä Ödegaardin edellinen osuma on itse asiassa helmikuulta 2015.

Metro-lehti tietää kertoa, että Liverpoolissa seurataan tarkasti nuorukaisen kehittämistä. Jürgen Kloppin joukot harkitsevat jo tällä hetkellä, kysyäkö nuorta miestä lainalla Anfieldille. Ödegaardille pesti voisi sopia, sillä hän on linjannut Liverpoolin yhdestä suosikeistaan.

Ödegaardin asema on mielenkiintoinen myös Zidenine Zidanen takia. Jotta Ödegaard pääsisi uusiin maisemiin, vaatisi se myös entisen Castilla-luotsin hyväksynnän. Näiden kahden välit eivät tiettävästi ole kummoiset, sillä Zidane penkitti Ödegaardia Castillassa.

Ödegaardin on huhuttu olevan tyytymätön. Espanjalaismediassa on raportoitu, että tyytymättömyys norjalaispelaajassa ja hänen lähipiriissään on kasvanut.