Real Madridin tähti kaahaili – ja Cristiano Ronaldo muisti kettuilla! (Video)

Cristiano Ronaldo ei antanut armoa kaahailuista kiinnijääneelle James Rodriguezille. Ronaldo muisti kettuilla treenikentällä kolumbialaiselle.

Rodriguez ajoi uudenvuodenpäivänä kohti joukkueen harjoituskeskusta. Tilanteessa tuskin sikäli on mitään tavallisesta poikkeavaa ajonopeutta lukuun ottamatta – mittarissa oli nimittäin 200km/h. Takaa-ajossa ollut siviilipoliisiauto saattoi taiturin aina treenikeskukseen asti, ja kaahailusta on luvassa rankat seuraukset.

Pelillisesti Rodriguez ei tiettävästi saa valkopaidoilta sanktioita. Tosin häntä ei nähty kehissä Valenciaa vastaan sunnuntaina 2-2-tasapelissä.

Ennen Valenciaa vastaan pelattua ottelua Ronaldo ainakin muisti muistuttaa Rodriguezia hänen hölmöilystään. Kun kolumbialainen käveli treeneissä ohi, antoi Ronaldo näyttelijänlahjoilleen tilaa Imitaatio holtittomasta ajamisesta ei tosin saanut sen suuremmin huomiota Rodriguezilta.

Too soon, olisi Ronaldo vielä saattanut kysäistä perään.