Real Madridin tähti kaahasi 200 km/h – ei välittänyt poliisin pysähtymiskehotuksista

Real Madridin kolumbialaishyökkääjä James Rodriguezin vuosi ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Rodriguez ajoi uudenvuodenpäivänä kohti joukkueen harjoituskeskusta reipasta ylinopeutta ja vähät välitti poliisin kehotuksesta pysähtyä.

AS:n mukaan poliisi kuulutti kovaäänisillä: ”Aja oikealle ja pysähdy”, mutta pelaaja jatkoi matkaansa ja pääsi harjoituskeskukseen saakka. Takaa-ajoon lähtenyt siviilipoliisiauto puolestaan pysäytettiin Valdebebasin porteille.

Poliisit ilmoittivat Rodriguezin ajaneen M-40 moottoritietä 200 kilometrin tuntinopeudella 120 km/h rajoitusalueella ja tämän selityksen kuulivat selkeästi myös paikalla olleet median edustajat.

Raju ylinopeus ja poliisin pysähtymiskehotuksen huomiotta jättäminen saattaa poikia kolumbialaiselle raskaat syytteet.