© Kuva: Juha Tamminen

Kakkosen otteluohjelma julkaistu – riittääkö Hongan potku tällä kertaa nousuun asti?

Miesten Kakkosen kauden 2016 otteluohjelma on valmistunut. Kakkonen pelataan kaudella 2016 kolmessa 12 joukkueen lohkossa kaksinkertaisena sarjana.

Vielä viime kaudella pelattiin neljä lohkoa, joiden voittajat pelasivat pareittain kahdesta nousupaikasta. Nyt kolmen lohkon järjestelmässä kolme lohkovoittajaa ja paras lohkokakkonen arvotaan pareihin, joiden voittajat yhteistuloksella pelaavat kaudella 2017 Ykkösessä. Nousijoita on siis edelleen kaksi.

Yleisesti kiinnostavaa on nähdä Esport Hongan uusi pyrkimys nousuun. Joukkue voitti viime kaudella ylivoimaisesti oman alueellisen lohkonsa, mutta oman lohkonsa voittanut KPV oli jatkokarsinnassa parempi ja nousi Ykköseen.

Kakkosen kauden ensimmäiset ottelut pelataan tiistaina 3.5. ja päätöskierros kaikkien kolmen lohkon osalta lauantaina 1. lokakuuta.

Kakkosen otteluohjelman näet kokonaisuudessaan täältä.