© Kuva: Getty Images

Saksan suurin pelaajakauppa syntymässä? – ”Edes Manchester Cityllä ei ole niin paljon rahaa”

Saksalaislehti Bildin mukaan Manchester City valmistelee Schalken superlupaus Leroy Sanesta 55 miljoonan euron tarjousta.

Jos siirto toteutuisi tällä summalla, tulisi 19-vuotiaasta kaikkien aikojen kallein saksalaissiirto. Vuonna 2013 Arsenal maksoi Mesut Özilistä 50 miljoonaa euroa Real Madrdille, eikä tuota suurempaa siirtoa ole sen koommin taikka sitä ennenkään nähty.

Sane on tehnyt tällä kaudella neljä maalia ja antanut yhtä monta syöttöä bundesliigapeleissään. Sane on liigan yksi kirkkaimmista tulevaisuuden toivoista. Tähän mennessä gelsenkircheniläisten seurajohdosta on linjattu, ettei Sane olisi kaupan.

Schalken manageri Horst Heldt on ollut asiassa tiukkana.

– Emme halua myydä häntä ja Leroy ei halua lähteä seurasta, Heldt tokaisi Bildille.

– Edes Manchester Cityllä ei ole niin paljon rahaa!