© Kuva: Getty Images

Sunderlandin valmentaja pyysi anteeksi Jürgen Kloppilta – näin hän selittää aiempia kommenttejaan

Sunderlandin päävalmentaja Sam Allardyce on pyytänyt Liverpoolissa samassa roolissa olevalta Jürgen Kloppilta anteeksi aiempia kommenttejaan.

Allardycella ja Kloppilla oli sanaharkkaa viime viikon keskiviikkona pelatun Sunderland-Liverpool-ottelun jälkeen. Kloppin mielestä Sunderlandin Jeremain Lens liukui takaapäin hänen suojattinsa Mamadou Sakhon jalkoihin tavalla, josta Lens olisi ansainnut punaisen kortin. Allardyce oli asiasta eri mieltä, ja kertoi sen medialle.

– Jos se oli punaisen kortin arvoinen, hän on pehmeä saksalainen. Se oli keltaisen kortin paikka, Allardyce sanoi ottelun jälkeen.

Klopp raivostui taklauksesta niin paljon, että taustahenkilöiden täytyi rauhoittaa saksalainen.

Nyt Allardyce on pahoitellut sanomisiaan. Hän on kritisoinut aiemmin muun muassa Kloppin korkealta prässäävää taktiikkaa, jonka Allardyce uskoo vaikuttavan Liverpoolin loukkaantumissumaan.

– Jos Jürgen kuuntelee tätä, niin en tarkoittanut pahoittaa mieltäsi tai kritisoida seuraasi millään tavalla, Allardyce sanoi FA Cupin Sunderland-Arsenal-ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa TalkSPORTin mukaan.

– Ystäväni – TalkSPORTin Alan Brazil – kysyi minulta kysymyksen, ja annoin hänelle mielipiteeni. Vastasin siihen enkä uskonut sen tuovan tällaisia otsikoita.

Allardycelle tieto siitä, että Klopp pahoitti mielensä hänen kommenteistaan, tuli täysin puiden takaa.

– Olen valitettavasti pahoittanut hänen mielensä taas. Uskon, että kansalaisuuteen viittaava otsikointi on pahoittanut sen.

Väärin Allardyce ei koe tehneensä. Hän sanoi ainoastaan rehellisen mielipiteensä asioista, eikä tarkoittanut kritisoida Liverpoolin manageria.

– Sanoin vain sen, minkä koin näkeväni syyksi loukkaantumisiin. Minulla ei ollut aikomusta viitata häneen. Ehkä minun olisi pitänyt sanoa ei, kun asiaa kysyttiin. En tiedä, Allardyce sanoi.