© Kuva: Juha Tamminen

Toinenkin Huuhkaja-pelaaja siirtymässä Puolassa verivihollisen riveihin?

Maanantaina Legia Varsova tiedotti Kasper Hämäläisen siirtyvän joukkueeseen verivihollisen riveistä. Ja joukkue saattaa saada vielä lisääkin suomalaisväriä.

Puolalaismediassa kerrotaan nyt, että Lech Poznanin toinenkin suomalaisvahvistus olisi Legia Varsovan tähtäimessä. Toppari Paulus Arajuuren siirto voisi tosin olla mahdolinen vasta vuoden päästä, sillä suomalaisen sopimus umpeutuu joulukuussa.

Puolalainen Sport.pl rinnastaa Legia Varsovan bundesliigajätti Bayern Müncheniin, joka pystyy ostamaan kilpaseurat tyhjiksi. Legia Varsova maksaa parempaa palkkaa kuin Lech Poznan, joten sopimusten päättyessä seura on vahvoilla.

Hämäläisen uskotaan saavan ensi kaudesta reippaasti parempaa palkkaa Legia Varsovassa. Lehti puhuu jopa 400 000 euron vuosiansioista.

Toisaalta Puolassa fanit eivät katso hyvällä tämänkaltaisia siirtoja. Hämäläisen siirto on aiheuttanut kovan kohun maan futispiireissä. Seuraava siirto näiden kahden seuran välillä voisi herättää vieläkin suurempia tunteita.