© Kuva: Getty Images

Tottenham-luotsi ei tyrmää ajatusta supertähden paluusta – ”Hän on huikea pelaaja”

Walesilainen supertähti Gareth Bale ehti edustaa kuuden vuoden ajan Tottenhamia ennen jättisiirtoaan Real Madridiin kesällä 2013. Nyt rakettimaisen laiturin  on huhuiltu lähtevän pois Espanjan suurseurasta ja ainakin Tottenham olisi valmis ottamaan entisen kultapoikansa takaisin päävalmentaja Mauricio Pochettinon mukaan.

Lontoolaisjoukkueella on pelaajasta optio. Mikäli joku Valioliigan seuroista haluaa ostaa Balen, pitää Tottenhamin saada mahdollisuus tehdä vastaavanlainen tarjous.

– Jos meillä on optio häneen, niin miksi ei? Hän on huikea pelaaja ja olisi loistava lisä ryhmäämme. Juuri sen profiilin pelaajia me etsimme, Pochettino pohtii ESPN:lle.

Ainakin Manchester United on tiettävästi kiinnostunut hankkimaan Balen riveihinsä. Miehestä pulitettava summa tulee olemaan korkea, sillä hänen siirtyessään Madridiin hinta kohosi ennätyksellisesti hieman yli 100 miljoonaan euroon.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!