© Kuva: Getty Images

Tottenham-maalitykki ei mieti Real Madridia tai Manchester Unitedia – ”Huhuja riittää”

Harry Kane on linjannut olevansa tyytyväinen Tottenhamissa, eikä jättiseurojen havittelema englantilaishyökkääjä ole ainakaan näillä näkymin lähdössä uusiin maisemiin.

Real Madridin on huhuttu olevan kiinnostunut 22-vuotiaasta nuorukaisesta. Valioliigasta spekulaatioissa on monta kertaa nostettu esiin Manchester United, jonka uskotaan olevan myös valmis iskemään pätäkkää pöytään saadakseen englantilaisen maalitykin.

Kane on tehnyt jo 50 maalia Spursille uransa aikana. Jos miestä itseään on uskominen, voidaan tuon määrän odottaa nousevan vielä rutkasti.

– Aina tulee olemaan huhuja ympärillä, mutta olen onnellinen täällä. Seura on hyvässä jamassa, meillä on hyvä tulevaisuus ja odotan innolla nähdäkseni mitä tulevaisuus tuo, Kane kertoi The Sun -lehdelle ja mainitsi useamman nuoren kovan pelaajan olevan nousemassa seuran riveistä.

Tottenham on tällä hetkellä Valioliigan neljäs. Kane uskoo joukkueessa riittävän tarpeeksi laatua, jotta mikä tahansa on mahdollista. Siirtomarkkinoilla ei tarvitse välttämättä käydä.

– Meillä on erittäin hyvä ryhmä, Kane tuumi.

– On managerista kiinni mitä hän haluaa tehdä siirtomarkkinoilla, kun meidän pelaajien on vain keskityttävä joka peliin ja yritettävä parhaamme.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!