© Kuva: Getty Images

Toure lähdössä Citystä? – ”Hän ei mieti tulevaisuuttaan”

Manchester Cityn keskikentän tähtipelaaja Yaya Touren tulevaisuuden suunnitelmista on pähkäilty viime aikoina, koska miehen agentti Dimitri Seluk vihjasi meneillä olevan kauden olevan norsunluurannikkolaisen viimeinen Manchesterissa. City-luotsi Manuel Pellegrini toppuuttelee kuitenkin puheita ja uskoo tietävänsä, mitä Touren ajatuksissa liikkuu.

– Tiedän, mitä Yaya ajattelee. Hän on henkisesti läsnä tässä kaudessa.

– Hän ei mieti tulevaisuuttaan, vaan haluaa olla se sama tärkeä pelaaja joukkueelle, jota on ollut jo vuosia, Pellegrini sanoo ESPN:lle.

Viime viikonlopun voitossa Crystal Palacea vastaan 32-vuotias Toure aloitti penkiltä, joka lisäsi vain vettä myllyyn miehen lähtemisen suhteen.

Pellegrini kertoi asian olleen kuitenkin vain rotaatiota.

– Meillä on myös tärkeät pelaajat Fernando, Fernandinho ja Delph. He pystyvät Touren lisäksi pelaamaan tuota paikkaa korkealla tasolla. Tuo nelikko antaa minulle luottoa, mutta Yaya tulee aina olemaan tärkeä pelaaja meille.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!