© Kuva: Getty Images

Tulevatko Zidane ja Ronaldo toimeen? – Kaksikolla ollut kränää menneisyydessä

Real Madridin uudella valmentajalla Zinedine Zidanella ja valkopaitojen suurimmalla tähdellä Cristiano Ronaldolla on ollut kiistansa menneisyydessä.

Zidane toimi Carlo Ancelottin aikakaudella apuvalmentajana. Vuonna 2013 Zidane onnistui suututtamaan Ronaldon puolustaessaan Franck Riberyn ehdokkuutta Ballon d’Orin taistossa ranskalaismedia RMC:n haastattelussa.

Ronaldo oli tuohtunut, koska ajatteli kaikkien Madridissa pelaavan valintaa hänen pussiinsa. Zidanen sanat tuntuivat näin olevan suoranainen isku Ronaldoa kohtaan, kirjoittaa espanjalaislehti Sport.

Tuolloin Ronaldo hieroi uutta sopimusta Real Madridin kanssa. Neuvottelut olivat pitkät ja vaikeat, ja yksi Ronaldolle luvatusta oli täysi tuki maailman parhaan pelaajan kilvassa.

Palkintogaalassa Ronaldo joutui pettymään uudelleen, kun Lionel Messiä olivat tukemassa FC Barcelonan kaikki suuret pamput presidentti Sandro Rosellista lähtien. Valkopaitojen leiri ei taas vastaavissa määrin ollut tullut istumaan Ronaldon taakse.

Ronaldo otti iskun sen takia niin kovasti vastaan, että kyseessä oli Florentino Perezin läheinen. Jos luottamus on kerran mennyt, saa nähdä, pystyykö kaksikko jättämään menneet taakse.