© Kuva: Getty Images

Valioliiga-manageri unelmoi Chelsea-pestistä – toivoo nykyluotsilta suositusta!

Southamptonin hollantilaisluotsi Ronald Koeman kertoo unelmoivansa Chelsea-pestistä. Hän toivoo maanmiehensä, kauden loppuun Chelseaa luotsaavan Guus Hiddinkin suosittelevan häntä seurajohdolle.

– Jos Guus antaa hyvän mielipitensä minusta, olisi sillä suuri vaikutus. Minulla on tavoitteena valmentaa korkeimmalla mahdollisella tasolla. Se on jo tapahtunut Hollannissa ja haluan päästä samaan ulkomaillakin, Koemania siteerattiin Mirror-lehdesä.

52-vuotias Koeman on luotsannut Southamptonia kesästä 2014 hyvällä menestyksellä. Avauskaudellaan joukkueen odotettiin romahtavan hurjan vaihtuvuuden myötä, mutta joukkue taisteli vahvasti jopa Mestarien liigan sijoista sijoittuen lopulta seitsemänneksi. Tällä hetkellä joukkue on kymmenes.

Koemanin edellinen pesti oli kotimaansa Feyernoordin valmentajana.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!