© Kuva: Getty Images

Valioliiga-tähti houkutellut Lionel Messiä Englantiin: ”Tämä on ideaali kaupunki jalkapalloilijalle”

Manchester Cityn tähtipelaaja Sergio Aguero paljastaa, että on yrittänyt ylipuhua ystäväänsä ja maajoukkuekaveriaan Lionel Messiä siirtymään seuraan.

– Hän tietää, että täällä ei ole rantoja, mutta loppujen lopuksihan me jalkapalloilijat vietämme suuren osan ajastamme kodeissamme. Pelaamme joka kolmas päivä, syömme ja lepäämme otteluiden välillä, joten säällä ei ole niin suurta merkitystä, Aguero pohdiskelee pelaamista Englannissa.

– Olenkin kertonut hänelle Manchesterin olevan ideaali kaupunki jalkapalloilijalle. Täällä [sään vuoksi] kotona ole ei ole ongelma, ja joka kolmas päivä pelataan jalkapalloa – muu aika menee syödessä ja levätessä!

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!