© Kuva: Getty Images

Valmentajavaihdos saattoi auttaa – Tekeekö ManU kesällä jättitarjouksen Real Madridille?

Manchester United saattaa yrittää houkutella Gareth Balen takaisin Valioliigaan jättimäisellä tarjouksella, kertoo Daily Mail -lehti.

Valkopaidat antoivat eilen lähtöpassit Rafa Benitezille vain seitsemän kuukauden yhdessäolon jälkeen. Vaikka pelaajisto ei pääosin tullut pääosin juttuun Benitezin kanssa, samaa ei voi sanoa Balesta.

Benitezin aikakaudella walesilaisen rooli joukkueessa kasvoi entistä merkittävämmäksi. Bale  tosin oli vain oppositiossa joukkuessa. Muut supertähdet eivät pitäneet Benitezin tavasta johtaa joukkoja.

Benitezin lähtö saattaakin auttaa Manchester Unitedia pelaajan tavoittelussa. United on tiettävästi ollut halukas saamaan Balen riveihinsä jo useamman vuoden ajan.

Benitezin tilalle nousi Zinedine Zidane. Tässä kohtaa on toisaalta liian aikaista sanoa, miten walesilaisen ja ranskalaisen yhteistyö toimii.

Zidane on tiettävästi halukas houkuttelemaan Chelseasta Eden Hazardin joukkoihinsa. Tämä voisi avata oven Balen lähdölle takaisin Unitediin. Bale toisi uuden aseen Unitedin tehottomaan hyökkäyspäähän.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!