© Kuva: Pekka Mäntylä

VPS:lla testipelaajia Montenegrosta ja USA:sta

VPS kertoo verkkosivuillaan uusista testipelaajista.
Viime viikon harjoituspelissä esiintyneiden maalivahti Craig Hillin, puolustaja Jonas Leväsen ja keskikenttäpelaaja Milos Djordjevicin lisäksi harjoitusvahvuuteen ovat liittyneet 29-vuotias montenegrolainen Luka Tiodorovic ja 24-vuotias amerikkalainen Jossimar Sanchez. Molemmat ovat pelipaikaltaan keskikenttäpelaajia.
Tiodorovic on pelannut Montenegron lisäksi Albaniassa, Serbiassa ja Puolassa. Hänen viime kauden seura oli FK Radnicki, joka pelasi Serbian korkeimmalla sarjatasolla.
– Hän on rauhallinen pallon kanssa ja pystyy antamaan sekä pitkiä että lyhyitä syöttöjä laadukkaasti. Huomenna nähdään, miten hän pysyy vauhdissa mukana, päävalmentaja Petri Vuorinen kuvailee seuransa sivuilla.
Kotimaassaan MLS-sopimuksenkin aikanaan saanut Sanchez pelasi viime kaudella Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.
– Ihan hyvin hän on treeneissä esiintynyt siihen nähden, että varmaan menee jokunen päivä sopeutumiseen ja aikaerosta toipumiseen.
VPS kohtaa lauantaina Liigacupissa RoPS:n. Liigacup-otteluissa kokoonpanoon saa olla nimettynä vain kaksi sopimuksetonta pelaajaa.
Pitkäaikaispotilaat Jerry Voutilainen ja Timi Lahti ovat varmuudella sivussa cup-avauksesta.
– Jerry on ollut jo harjoituksissa mukana, mutta ensi viikolla hän pääsee toivottavasti mukaan jo pallollisiin harjoitteisiin. Timi tulee noin kuukauden perässä. Molempien kuntoutus on edennyt erinomaisesti.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä