© Kuva: Getty Images

Yllätyshankinta muhimassa: Arsenal-floppi palaamassa Valioliigaan!

Nicklas Bendtner saattaa siirtyä takaisin Valioliigaan. Tällä kertaa urallaan kovasti parjattu tanskalaiskärki saattaa kokeilla siipiään Newcastlen paidassa.

Saksalaisen Bild-lehden mukaan tanskalaisen pelaajan agentit työstävät jo siirtoa ja Newcastle on osoittautunut mahdolliseksi vaihtoehdoksi kärkimiehelle. Bendtner ei ole saanut vakituista paikkaa Wolfsburgista, ja se motivoi kärkipelaajaa vaihtamaan maisemaa.

Siirto saattaa tapahtua jo lähipäivinä, sillä Wolfsburg etsii nopeaa kauppaa ja toisaalta Newcastlen hyökkäyspää huutaa vahvistuksia. Valioliigan pohjille jämähtänyt Newcastle ei ole osunut neljään viime peliin.

Bendtner, 27, teki tehokkaimmalla valioliigakaudellaan 2008-2009 yhteensä yhdeksän maalia. Sunderlandin riveissä 2011-2012 maaleja syntyi myös komeat kahdeksan. Vastapainoksi myös heikompia kausia on ollut useita.

Mediassa Bendtner on maalattu laiskaksi ja asennevammaiseksi. Wolfsburgisssa minuutit ovat olleet myös tiukassa kahden viime kauden aikana, kuten myös maalitkin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!