© Kuva: Getty Images

Zinedine Zidane lähestymässä Chelsean ykköstähteä? Nostaa samalle jalustalle Messin ja Ronaldon kanssa

Brittilehti Evening Standardin mukaan Real Madrid yrittää tosissaan hankkia riveihinsä Chelsean keskikenttäpelaajan Eden Hazardin tammikuun siirtoikkunan aukioloaikana, nyt kun espanjalaisseuran päävalmentaja vaihtui.

Real Madrid vaihtoi käskyttäjää maanantai-iltana. Rafael Benitez sai lähteä seitsemän kuukautta kestäneestä pestistään ja tilalle nimettin seuran kakkosjoukkue Real Madrid Castillaa valmentanut ranskalaislegenda Zinedine Zidane.

Zidanen tuoreella pestillä voi olla merkitystä Hazardin hankkimisen kannalta. ”Zizou” kehotti Real Madridia hankkimaan Hazardin Lillestä jo vuonna 2012, ennen kuin belgialainen siirtyi nykyseuraansa Chelseaan.

Hazardin, 24, osalta alkukausi sujui tuloksellisesti heikosti Englannissa. Chelsean peli ontui, eikä pelaajakaan loistanut totuttuun tapaan.

Zidane puolusti suosikkipelaajaansa, kun häneltä kysyttiin muutamia viikkoja sitten, uskooko hän Hazardin palavan entiselle tasolleen.

– Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että hän palaa. Lionel Messin ja Cristianon jälkeen hän on lempipelaajani. On uskomatonta nähdä hänen pelaavan, Zidane sanoi Evening Standardin mukaan.

– Näenkö hänen siirtyvän Real Madridiin? Rakastan pelaajaa, se on kaikki mitä sanon, Zidane sanoi silloin.

Chelsea solmi Hazardin kanssa viisivuotisen sopimuksen reilut 10 kuukautta sitten, joten Real Madrid joutuisi maksamaan pelaajasta suuren siirtokorvauksen lontoolaisseuralle.

Evening Standardin mukaan Chelsea on kiinnostunut vastavuoroisesta muutamista Los Blancosin pelaajista. Ainakin Raphael Varane, Isco ja James Rodriguez ovat sinipaitojen intressin kohteena.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!