© Kuva: Getty Images

Aina saa haaveilla – Manchester Unitedin kesähankinta pitää Valioliigan mestaruutta edelleen mahdollisena

Viime kesänä Southamptonista Manchester Unitediin siirtynyt Morgan Schneiderlin odotti varmasti debyyttikaudestaan Old Traffordilla hieman hohdokkaampaa.

26-vuotias ranskalainen on pelannut itse melko hyvin Unitedin keskikentän keskustassa puolustavassa roolissa, mutta joukkueen kausi on ollut vaikea. United on tällä hetkellä Valioliigan viidentenä 10 pistettä sarjakärki Leicesterin takana.

Schneiderlin ei kuitenkaan ole vielä heittänyt kirvestä kaivoon tämänkään kauden suhteen, vaikka myöntääkin seuran verkkosivuilla olevassa haastattelussa, että jokainen piste on tärkeä.

– Meidän on lähdettävä jokaiseen otteluun kuin cup-finaaliin. Meidän on pyrittävä voittamaan jokainen ottelu kauden loppuun saakka.

– Näemme, että ero on kasvanut viime aikoina, mutta mestaruuden saavuttaminen ei ole mahdotonta. Meidän on parannettava peliämme kauden loppua kohden ja voitettava mahdollisimman monta ottelua, jotta voimme haastaa kärkijoukkueet ja päästä Mestarien liigaan, koska se on erittäin tärkeää tälle seuralle.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!