© Kuva: Getty Images

Arsenal-legenda Thierry Henry ihmetteli Manchester City -pelaajien toimintaa: ”Hieman outoa”

Tottenham haki tänään 2-1-vierasvoiton Manchester Cityä vastaan pelatussa ottelussa. Peli saattaa olla molemmille joukkueelle isossa roolissa ajatellen kevään mestaruuskamppailua Valioliigassa. Tottenham on täyden pistepotin jälkeen kahden pisteen päässä sarjakärjessä olevasta Leicesteristä. City on nyt jäänyt kuusi pistettä ykkössijasta.

Harry Kane vei Spursin 1-0-johtoon rangaistuspotkusta toisen puoliajan alussa. 74. minuutilla Cityn 19-vuotias nigerialaiskärki Kelechi Iheanacho kuitenkin tasoitti ottelun. Nuorukainen juoksi tuulettamaan hienoa osumaansa, mutta City-pelaajat eivät rientäneet jakamaan Iheanachon iloa kulmalipun tuntumaan. Sky Sportsin kommentaattori Thierry Henry huomasi myös tämän ja kommentoi asiaa.

– Siinä oli jotain. En oikein tiedä. Jos teette maalin, menette juhlimaan sitä viimeistelijän kanssa. ”Mennään, hae pallo takaisin.” Kukaan ei juhlinut hänen kanssaan. Hän oli siellä kulmassa.

Vincent Kompany taisi mennä sinne (tuulettamaan) ja ehkä joku toinen, mutta se oli siinä. Ehkä ylitulkitsen asiaa Man Cityn joukkueen kannalta, mutta kukaan ei mennyt tuulettamaan hänen kanssaan – se on hieman outoa.

Cityn pelaajat eivät siis saaneet juhlia ottelun jälkeenkään, sillä Christian Eriksen iski Tottenhamin voitto-osuman 83. minuutilla.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!