© Kuva: Getty Images

Barcelonan supertähden jättikauppa tuomarin syynissä – ex-seura tuntee olonsa petetyksi

Brasilialaistähti Neymarin siirto Barcelonaan on aiheuttanut jo pitkään otsikoita. Mieshän siirtyi Santosista Kataloniaan kesällä 2013.

Tällä hetkellä on käynnissä oikeudenkäynti, jossa brasilialainen investointiryhmittymä DIS esittää saaneensa liian pienen korvauksen Neymarin siirrosta. DIS:n piti saada 40 prosenttia Barcelonan maksamasta siirtokorvauksesta.

Barcelona väitti maksaneensa miehestä 57,1 miljoonaa euroa, mutta jälkikäteen tehdyt tutkimukset viittaavat seuran todellisuudessa maksaneen superlahjakkuudesta 83,3 miljoonaa euroa. Neymarin isän omistama yritys on oikeudenkäynnin keskiössä, koska raha on liikkunut sen kautta. DIS siis esittää, että se ei ole saanut 40 prosenttia todellisesta siirtokorvauksesta.

Neymar oli eilen tiistaina Madridissa oikeudenkäynnissä todistamassa mutta ei kommentoinut todistustaan medialle. Neymarin kerrotaan myös olevan ongelmissa Brasilian verohallinnon kanssa.

Miehen ex-seuran, Santosin edustaja Fátima Cristina Bonassa ilmaisi oikeuden edessä, että Santos tuntee Neymarin pettäneen seuran. Bonassan mukaan Neymar tiesi mitä teki allekirjoittaessaan siirtoa koskevat paperit.

Lähteet: Marca ja Associated Press

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä