Bundesliigaseuran juniorit suunnittelivat pelihallin ryöstöä – väärennetyt rekisterikilvet paljastivat aikeet

© Kuva: Getty Images

Bundesliigaseura Hannover 96 on urheilullisesti tällä hetkellä pohjalla, sillä kuluvan kauden aikana kerätyt pisteet riittävät ainoastaan sarjan viimeiseen sijaan.

Nyt seura on lisäksi skandaalin kourissa, sillä sen U19-joukkueen kolmea pelaajaa epäillään pelihallin ryöstöaikeista.

Poliisin julkaiseman raportin mukaan 18-19-vuotiaat futaajat olivat väärentäneet keikka-autoon rekisterikilvet ja hankkineet ryöstöä varten kaasupistoolit sekä kommandopipot. Nuoret olivat tosin viime hetkellä peruneet suunnitelmansa matkalla pelihallille.

Futaajat jäivät aikeistaan silti kiinni, sillä he pysäköivät auton sakkopaikalle, mutta unohtivat vaihtaa oikeat rekisterikilvet takaisin paikoilleen. Poliisi kiinnostui autosta ja löysi sieltä kaasupistoolit ja kommandopipot.

Hannover on hyllyttänyt junnupelaajat toistaiseksi. Poliisin mukaan futaajatrioa odottaa syytteet aiotusta ryöstöstä, rekisterikilpivarkaudesta sekä asiakirjaväärennöksestä. Pelaajat ovat kuulusteluissa tunnustaneet ryöstösuunnitelmansa.