© Kuva: Getty Images

Chelsea-tähti Mestarien liigan paikasta: ”Ei enää realistista”

Chelsean ykkösvahti Thibaut Courtois ei usko enää joukkueen yltävän Valioliigan neljän parhaan joukkoon, mikä toisi paikan Mestarien liigaan.

Chelsea on Guus Hiddinkin alaisuudessa joulukuun lopulta lähtien pelannut tappioita.

– Moni pelaaja on parantanut peliään. Moni heistä kamppaili pitkään päästäkseen viime kauden tasolleen. Tämä on ollut suurin ongelma tällä kaudella. Hiddink on tehnyt pieniä muutoksia, mutta ei paljon, mutta hän on pystynyt palauttamaan itseluottamusta keskustellen pelaajien kanssa, Courtois kertoi Sky Sportsille.

– Sarjassa neljä joukkuetta [Leicester, Man. City, Tottenham ja Arsenal] taistelevat mestaruudesta. He eivät menetä paljoakaan pisteitä. Pyrimme olemaan niin korkealla sarjassa kuin mahdollista, mutta neljän joukkueen sijoittuminen ei ole enää realistisista.

Chelsea voi vielä saavuttaa paikan ensi kauden Mestarien liigaan voittomalla tämän kauden kilpailun. Joukkue kohtaa 1. pudotuspelikierroksella PSG:n.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!