© Kuva: Getty Images

Chelsea tarjoamassa tähtipelaajalleen jättimäistä palkankorotusta

Brasilialaispelaaja Willian on ollut tällä kaudella Chelsean ehkäpä vakuuttavin pelaaja. 27-vuotias keskikenttämies oli alkukaudesta yksi joukkueen ainoista onnistujista. Mies on osoittanut kykynsä etenkin vapaapotkuista, jotka ovat olleet alati vaarallisia.

Willianin esitykset ovat luonnollisesti herättäneet muidenkin seurojen huomion. The Sun kertookin nyt, että Chelsea on tarjoamassa miehelle jatkosopimusta.

Brasilialaisen nykydiili kestää kesään 2018 saakka. Lähteen mukaan mies tienaa tällä hetkellä 80 000 puntaa viikossa. Uusi sopimus toisi Willianille ison palkankorotuksen, jonka myötä miehen viikkopalkka olisi jatkossa 120 000 puntaa (153 000 euroa).

Chelsea ei ole pääsemässä ensi kauden Mestarien liigaan – ellei se voita sitä tällä sesongilla – mikä heikentänee seuran houkuttelevuutta pelaajien silmissä. Lontoolaiset eivät luonnollisesti halua kesällä luopua Willianin kaltaisesta onnistujasta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!