© Kuva: Getty Images

Chelsean manageriehdokkaat rajattu kolmeen – hurjat näytöt jokaisella!

Italialaisen Gazzetta dello Sportin mukaan Italian A-maajoukkueluotsi Antonio Conte on kärkiehdokas seuraavaksi Chelsea-luotsiksi.

Lehti kuitenkin muistuttaa, että Chelsean omistaja Roman Abramovits ei ole tehnyt lopullista päätöstä uudesta managerista. Kaksi muuta pestiin vielä ehdolla olevaa valmentajaa ovat Atletico Madridin Diego Simeone ja Juventuksen Massimiliano Allegri.

Conte on luotsannut Italiaa kesästä 2014. Sitä ennen hän valmensi Juventuksen kolmeen peräkkäiseen Serie A:n mestaruuteen. Allegri puolestaan jatkoi Juventuksen menetysputkea kotimaassa viime kaudella ja joukkue eteni Mestarien liigassakin finaaliin.

Simeone on pitänyt puolestaan Atletico Madridin isompien rinnalla Espanjassa, kruununa kevään 2014 liigamestaruus ja Mestarien liigan finaalipaikka.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!