© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo marssi ulos lehdistötilaisuudesta

Cristiano Ronaldo marssi ulos lehdistötilaisuudesta kesken kaiken, kun mieheltä kysyttiin vierasmaalisaldosta. Hän on ei ole tehnyt Realille maalia vieraskentällä sitten marraskuun 29. päivän.

– Siitä lähtien kun aloitin pelaamisen ESpanjassa, kuka muu on tehnyt yhtä paljon maaleja vieraspeleissä kuin minä? Kertokaa yksikin pelaaja, joka on siinä onnistunut? Ai, eikö teillä ole vastausta?, Ronaldo ärsyyntyi BBC Sportin mukaan lehdistölle.

Ronaldo kohtaa Mestarien liigan pudotuspelien avauspelissään AS Roman vieraskentällä keskiviikkona. Ronaldo teki syksyn lohkovaiheessa peräti 11 maalia, kun seuraavaksi suurin saldo on Bayernin Robert Lewandowskilla (7 maalia).

Ronaldon on kauden maaleistaan tehnyt 11 vieraskentällä, mutta viimeisessä neljässä vieraspelissä hän ei ole heilutellut verkkoa.