© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo ylistää Mestarien liiga -vastustajansa ikonia: ”Esimerkki meille kaikille”

Real Madrid ja AS Roma kohtaavat tänään keskiviikkona Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Roomassa.

Real-tähti Cristiano Ronaldon taival ”Ikuisessa kaupungissa” ei ole ollut pelkkää ulosmarssia, sillä portugalilaistähti ehti eilisessä lehdistötilaisuudessa ylistämään myös AS Roman suurta ikonia, Francesco Tottia.

– Francesco Totti on vaikuttava. Hän on esimerkki meille kaikille. Hän näyttää, että ikä ei ole niin merkityksellinen asia jalkapallossa – jos tunnet olosi hyväksi, nautit siitä. Hänen pelaaminen tuolla tasolla on hyväksi paitsi hänelle itselleen myös jalkapallolle ja lapsille, koska pystymme näin näyttämään, että jalkapallo ei tunne mitään rajoja, ylisti Ronaldo UEFAn verkkosivujen mukaan.

Myös Real Madridin päävalmentaja, pelaajalegenda Zinedine Zidane ylisti entistä kollegaansa.

– Kaikki hänen urallaan toistaiseksi tekemänsä on huikeaa, ja se mitä hän on tehnyt Romalle on jotain erityistä. Hattu pois päästä! Jää nähtäväksi, jatkaako hän uraansa ensi kaudella, mutta meille jalkapalloa rakastaville hänen näkemisensä kentällä on aina nautinto, kommentoi Zidane Tottin merkitystä.

39-vuotias Totti on kärsinyt tällä kaudella paljon loukkaantumisista pelaten vain viisi ottelua Serie A:ssa. Miehen pelaaminen illan ottelussa on epävarmaa pohjevamman vuoksi.

Kertoimet (Expekt):

AS Roma-Real Madrid, ke 17.2. klo 21.45
1 4,40
X 3,70
2 1,80