© Kuva: Getty Images

Ei mennyt tämäkään kuin saduissa – Fernando Torresin pestille tyly päätös?

John Terry ilmoitti sunnuntaina jättävänsä Chelsean, koska seura ei ollut valmis tarjoamaan hänelle uutta sopimusta. 35-vuotias englantilainen totesi viestissään, että valitettavasti ”tämä ei mennyt kuin saduissa”, koska mies ei tule päättämään uraansa Chelseassa.

Miehen entisen seurakaverin, Fernando Torresin, paluu kasvattajaseuraansa Atletico Madridiin ei sekään ole ollut yhtä juhlaa. Atletico ei olekaan kiinnostunut tarjoamaan miehelle uutta sopimusta, kertoo Goal-lehti verkkosivuillaaan.

31-vuotias hyökkääjä on pelannut viime vuoden tammikuusta saakka lainalla Atleticossa tehden vain viisi maalia pelaamassaan 35 La Liga -ottelussa. Torres itse oli eilen maanantaina vielä toiveikas jatkon suhteen.

– Siirtoikkuna menee kiinni tänään, ja ei ole tullut mitään tarjousta. On aina kesä. En ole salaillut haluani (jäädä Atleticoon), mutta se ei ole päätettävissäni. Työni hyökkääjänä on tehdä maaleja, kommentoi Torres Goalin mukaan.

Torresin sopimus AC Milanin kanssa päättyy ensi kesänä, ja mies saa neuvotella muiden seurojen kanssa.