© Kuva: Getty Images

Englannin maajoukkuemies tekee tietä? – Pep Guardiolan kerrotaan haluavan Barcelona-pelaajan Manchester Cityyn

Ensi kesänä Manchester Cityn managerina aloittava Pep Guardiola on kiinnostunut hankkimaan Barcelonan Claudio Bravon, väittää brittilehti The Sun. 32-vuotias chileläinen on noussut Barcan kiistattomaksi ykkösmaalivahdiksi saavuttuaan seuraan kesällä 2014.

Bravon saapuminen Cityyn tietäisi kuitenkin vaikeuksia joukkueen nykyiselle ykkösveskarille, Joe Hartille. Lähteen mukaan Guardiola haluaa Bravon isolle vastuulle, mikä heikentäisi Englannin A-maajoukkueen päätorjujan asemaa Cityssä.

Hart on viime vuosina kasvavassa määrin kehuja otteistaan Cityssä ja Englannin maajoukkueessa. Miehelle kuitenkin tapahtuu edelleen ajoittain helppoja virheitä, jotka johtavat maaleihin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!