© Kuva: Getty Images

Englanti siirtoikkunassa täysin omaa luokkaansa – hurja rajapyykki meni kuin menikin rikki!

Valioliigan tammikuun siirtosumma nousu Stoken ja Evertonin maanantain suursiirtojen myötä 175 miljoonaan puntaan, mikä on suurin määrä viiteen vuoteen.

Samalla Valioliiga-seurat käyttivät pelaajavaihtoihin kauden 2015-2016 kahden siirtoikkunan (kesä + talvi) aikana noin 1,045 miljardia puntaa, mikä on uusi ennätys. Miljardin punnan raja rikottiin ensi kertaa.

Aiempi ennätys vuoden takaa oli 965 miljoonaa euroa.

Valioliiga oli tammikuun siirtoikkunassa omaa luokkaansa käytetyn rahan määrässä. Serie A:ssa pelaajia vaihdettiin punnissa mitattuna noin 50 miljoonan edestä. Bundesliigassa, La Ligassa ja Ligue 1:ssa reilusti tätätkin vähemmän.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!