Euroopan kovakuntoisimman joukkueen luotsille ansaittu jatkosopimus

Paris Saint Germain tiedotti torstaina, että päävalmentaja Laurent Blancin kanssa on tehty kaksivuotinen jatkosopimus kesään 2018 asti.

Pestinsä alussa paljon kritisoitukin Blanc astui tuolloin suuriin saappaisiin Real Madridiin siirtyneen Carlo Ancelottin tilalle kesällä 2013.

Blancin alaisuudessa seura on matkalla jo kolmanteen peräkkäiseen kotimaansa mestaruuteen. Kuluva kausi on ollut joukkueelta ylivoimainen näytös Ranskassa, kun kausi on edennyt ilman tappioita. Ranskan liigaa ei ole koskaan voitettu häviämättä kertaakaan, joten historiaa saatetaan tehdä myöhemmin keväällä.

Joukkue on edennyt myös kotimaansa liigacupin finaaliin ja cupissakin jo kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla Lyonin keskiviikkona 3-0-lukemin.

PSG ei ole aiempina vuosina pystynyt kovista odotuksista huolimatta etenemään hirveän pitkälle eurokentillä, mutta nyt kotimaan ylivoiman myötä keskittyminen lienee entistä tiiviimpää Mestarien liigan pudotuspeleissä, missä joukkue kohtaa Chelsean.