Täysflopiksi jo monien taholta tituleerattu Fernando Torres, 31, on kuitenkin koko uran mittakaavalla yksi sukupolvensa parhaimmista hyökkääjistä vaikka viime vuodet ovat menneet miten menneet.

Torres ampui lauantaina maalin Atletico Madridin 3-1-voitossa Eibarista. Osuma oli kärkimiehelle jo sadas kasvattajaseurassaan, jonka riveihin hän palasi viime vuonna. Tällä saldolla hän jakaa joukkueensa kaikkien aikojen maalitilaston kymmenettä sijaa Sergio Agueron kanssa.

Torres nousi jo nuorena Atletico Madridissa huipputasolle ja oli parikymppisenä jo kapteeninakin seurassa ennen siirtymistään Liverpooliin. Liverpoolissa mies mätti maaleja huipputahdilla, mutta loukkaantumiset söivät terää ja lopulta alamäki alkoi Chelseaan siirtymisen myötä. Lontoolaisseura ei koskaan saanut lunastattua odotuksia, mitkä 50 miljoonan punnan siirtokorvaus hänen ylleen asetti.

Lauantain syntynyt maali oli Torresille vasta kauden kolmas. Otteluita La Ligassa hän on pelannut nyt 17 kappaletta. Atletico on kertonut ettei tarjoa miehell jatkoa, kun nykyinen lainasopimus AC Milanin kanssa pättyy kuluvaan kauteen.

Heikoista vuosista huolimatta Torresia on viety huhuissa yhä edelleen huipputason seuroihin.

OptaJose

@OptaJose
100 - Fernando Torres has scored his 100th goal for Atlético de Madrid (all competitions). Boy

MisterChip (English)

@MisterChiping
100 goals or more for Atlético:
Luis Aragonés
Escudero
Campos
Gárate
Peiró
Adelardo
Elícegui
Juncosa
Collar
Agüero
FERNANDO TORRES