© Kuva: Juha Tamminen

HJK lähtee Stadin derbyyn ilman huippuhankintaansa

HJK ja HIFK kohtaavan tänään tiistaina Liigacupin ottelussa jalkapallokauden ensimmäisessä Stadin derbyssä. Ottelu pelataan kello 17:00 alkaen Talin jalkapallohallissa.

Viime kauden kohtaamiset Veikkausliigassa päättyivät kaikki tasapeleihin. Klubin päävalmentaja Mika Lehkosuo haluaakin tänään voiton.

– Ilman muuta peli paikallisvastustajaa vastaan sytyttää hieman normaalia Liigacupin ottelua enemmän. Viime kaikki keskinäiset ottelumme olivat todella tiukkoja. Tasapelejä on tullut IFK:ta vastaan tarpeeksi ja nyt olisi hyvä hetki ottaa heistä pieni niskalenkki voitolla, kertoo Lehkosuo seuran verkkosivuilla.

HJK:n huippuhankinta, Anthony Annan, ei ole vielä saapunut takaisin Suomeen, joten hän ei ole mukana kokoonpanossa. Uusista hankinnoista myöskään Richard Gadze ei ole vielä maassa.  Alfredo Morelos sen sijaan on kokoonpanossa ja saattaa siis debytoida tänään Suomen kentillä.

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara odottaa hienoa taistoa, vaikka vielä ei isoista asioista pelata.

– Saa nähdä ketä HJK:lla huomenna pelaa. Olen nähnyt heidän kaksi edellistä Liigacup-ottelua. (Atomu) Tanaka on edelleen vaarallinen pelaaja ja selkeä syömähammas Klubille. Lahtea vastaan HJK oli altavastaajana tunnin ajan, ja heillä oli silloinkin paljon uusia pelaajia. Nämä ovat talven pelejä, joten ei näillä sillä lailla ole suurempaa arvoa. Odotettavissa on kuitenkin hieno ottelu, toteaa Honkavaara HIFK:n verkkosivuilla.