Huippuseuran luotsikin saanut ”rahakkaita tarjouksia” Kiinasta

Chelseassa Jose Mourinhon korvannut loppukauden kestävällä sopimuksella korvannut Guus Hiddink kertoo, että hän on saanut rahakkaan tarjouksen Kiinasta.

Kiinalaisseurat ovat lyönet futismaailman ällikällä, kun maan huippuseurat ovat pulittaneet hurjia summia pelaajista. Kiinan pääsarjan seurat ovat jo nyt talven siirtoikkunan suurimpia tuhlaajia, vaikka siirtoikkuna on sielä auki helmikuun lopulle.

– Lähihistoriassa minulla on ollut muutamiakin mahdollisuuksia mennä valmentamaan Kiinaan, Hiddink kertoi BBC:lle.

Chelsea myi keskikenttämiehensä Ramiresin kiinalaisseura Jiangsu Suningille tammikuun lopulla peräti 25 miljoonalla punnalla. Tämä oli silloinen siirtoennätys, joka on sen jälkeen tosin jo rikottu kahdesti kymmenen päivän sisään.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!